4o Πολύγυρος RUN Χαλκιδική 23-8-2020

4o Πολύγυρος RUN Χαλκιδική 23-8-2020


Τα προσωπικά αντικείμενα των συμμετεχόντων θα τοποθετούνται σε ειδικές πλαστικές σακούλες και θα φυλάσσονται από εθελοντές σε εξωτερικό χώρο, στην αυλή του Γυμνασίου Πολυγύρου, 100 μέτρα από την αφετηρία. Δεν επιτρέπεται να υπάρχουν αντικείμενα αξίας, πχ κινητά, χρήματα κλπ. και οι διοργανωτές δεν φέρουν ευθύνη για τυχόν απώλειά τους. Συστήνεται στους αθλητές να προσέλθουν με την στολή αγώνα ώστε να μην χρειαστεί να αλλάξουν ρουχισμό. Σε κοντινό χώρο υπάρχουν τουαλέτες όπου θα τηρούνται όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και καθαριότητας.

ΠΑΡΚΙΝΓΚ
Όσοι έρχονται από άλλες πόλεις, μπορούν να παρκάρουν στο δημοτικό πάρκινγκ κάτω από το Γενικό Νοσοκομείο Χαλκιδικής, σε απόσταση 500 περίπου μέτρων από το σημείο εκκίνησης και τερματισμού και στις γύρω περιοχές.

ΧΑΡΤΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ
Οι Χάρτες Διαδρομών είναι αναρτημένοι στην ιστοσελίδα του Αγώνα.

ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ
Οι συμμετέχοντες, κατά την συμπλήρωση της Αίτησης Εγγραφής – Συμμετοχής, συναινούν στην ελεύθερη χρήση του ονόματός τους και της εικόνας τους από τους Διοργανωτές, τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και τους Χορηγούς του αγώνα.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗΣ-ΑΝΑΒΟΛΗΣ
Για λόγους ανωτέρας βίας ή και εφόσον οι Διοργανωτές το κρίνουν αναγκαίο, έχουν το δικαίωμα να αλλάξουν την ημερομηνία διεξαγωγής ή να αναβάλλουν τους Αγώνες, ή να τροποποιήσουν τη διαδρομή ή την ώρα έναρξης ή να αλλάξουν τους όρους διεξαγωγής των Αγώνων.
Σε περίπτωση ματαίωσης του αγώνα για λόγους ανωτέρας βίας το αντίτιμο συμμετοχής θα επιστραφεί μειωμένο, αφού αφαιρεθεί η προμήθεια του εμβάσματος, που ισχύει στην εκάστοτε τράπεζα.


ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΑΓΩΝΑ 14,6 ΧΛΜ
Ο Αγώνας των 14,6 χλμ έχει συνολική θετική υψομετρική διαφορά 650 μ. και περιλαμβάνει 9,7 χλμ χωμάτινο ομαλό δασικό δρόμο στο Βουνό Τσουκαλάς του Πολυγύρου, χωρίς τεχνικές δυσκολίες, και 5 χλμ άσφαλτο, εντός και εκτός πόλης, και απευθύνεται σε δρομείς μέσης και ανώτερης εμπειρίας. Η διαδρομή είναι πανέμορφη, συνδυάζει πόλη και βουνό και έχει θέα προς όλη τη Χαλκιδική, Κασσάνδρα, Σιθωνία, Άγιο Όρος και Χολομώντα. Δικαίωμα συμμετοχής στον Αγώνα 14,6 χλμ έχουν όλοι οι αθλούμενοι άνω των 15 ετών, οι οποίοι εφόσον αποδέχονται και συμφωνούν με τους όρους διεξαγωγής του Αγώνα, τρέχουν με δική τους ευθύνη. Οι ανήλικοι δρομείς 15-18 ετών δηλώνονται και τρέχουν με ευθύνη του κηδεμόνα τους, ο οποίος θα υπογράψει ηλεκτρονικά υπεύθυνη δήλωση συγκατάθεσης και θα παραλάβει ο ίδιος (κηδεμόνας) το πακέτο συμμετοχής τις ημέρες και ώρες που αναφέρονται παραπάνω.
Για τον αγώνα των 14,6 χλμ θα υπάρχουν 3 σταθμοί τροφοδοσίας. Ο πρώτος σταθμός θα είναι στο 5ο χλμ, ο δεύτερος σταθμός θα είναι στα 9,7 χλμ κοντά στην θέση "Προφήτης Ηλίας" και ο τρίτος σταθμός τροφοδοσίας θα βρίσκεται στα 12 χλμ. Σε όλους τους σταθμούς θα υπάρχουν εμφιαλωμένα νερά και ισοτονικά. Στον τερματισμό θα υπάρχουν εμφιαλωμένα νερά, χυμός ή ισοτονικά και μπανάνες. Για τον αγώνα των 14,6 χλμ υπάρχει χρονικό όριο τερματισμού 2 ώρες και 15 λεπτά. Μετά τη λήξη του χρονικού ορίου, δηλαδή μετά τις 12:30, οι συμμετέχοντες των 14,6 χλμ δεν θα έχουν κάλυψη συμμετοχής και θα πρέπει να συνεχίσουν από την άκρη του δρόμου με δική τους ευθύνη. Το κόστος συμμετοχής στον Αγώνα των 14,6 χλμ είναι 13 ευρώ και καταβάλλεται με την υποβολή της Αίτησης Συμμετοχής.


ΓΕΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΛΑΪΚΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΥΓΕΙΑΣ 5,2 ΧΛΜ
Ο Λαϊκός Δρόμος Υγείας των 5,2 χλμ απευθύνεται σε αρχάριους ή έμπειρους δρομείς 5 χιλιομέτρων, μαθητές, πεζοπόρους, μέλη συλλόγων (όχι απαραίτητα αθλητικών) και γενικά σε οποιονδήποτε επιθυμεί να συμμετάσχει σε ένα δρομικό γεγονός τρέχοντας ή και περπατώντας δυναμικά. Περιλαμβάνει 4 χλμ άσφαλτο μέσα στην πόλη και 1 χλμ χωμάτινο δρόμο στη φύση. Δικαίωμα συμμετοχής στον Λαϊκό Δρόμο Υγείας των 5,2 χλμ έχουν όλοι, ακόμα και ανήλικοι 13-18 ετών, εφόσον δηλωθούν με ευθύνη του κηδεμόνα τους, ο οποίος θα υπογράψει ηλεκτρονικά υπεύθυνη δήλωση συγκατάθεσης και θα παραλάβει ο ίδιος (κηδεμόνας) το πακέτο συμμετοχής τις ημέρες και ώρες που αναφέρονται παραπάνω.
Όλοι οι συμμετέχοντες στα 5,2 χλμ και οι κηδεμόνες των ανηλίκων θα πρέπει να αποδεχθούν και να συμφωνήσουν με τους όρους διεξαγωγής του Αγώνα. Για τον αγώνα των 5,2 χλμ θα υπάρχει σταθμός τροφοδοσίας με εμφιαλωμένα νερά, στη θέση Παναγία, 3 χλμ από την εκκίνηση. Το χρονικό όριο τερματισμού είναι 1 ώρα. Μετά την 1η ώρα, δηλαδή μετά τις 11:00, οι συμμετέχοντες των 5 χλμ δεν θα έχουν κάλυψη συμμετοχής και θα πρέπει να συνεχίσουν προς τον τερματισμό με δική τους ευθύνη. Στον τερματισμό θα υπάρχουν εμφιαλωμένα νερά, χυμοί ή ισοτονικά και μπανάνες.
Για τον Λαϊκό Δρόμο Υγείας των 5,2 χλμ το κόστος συμμετοχής είναι 8 ευρώ και καταβάλλεται με την υποβολή της Αίτησης Συμμετοχής.

Στοιχεία Επικοινωνίας:
Τηλ. 6944831115
Email: run@polygyros.gr
Ιστοσελίδα run.polygyros.gr


ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΑΓΩΝΑ
Κανόνες διεξαγωγής, μέτρα υγειονομικής προστασίας και διαδικασίες που θα τηρηθούν κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης 4ος Αγώνας ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ RUN ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ 2020

ΓΕΝΙΚΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
1. Μέγιστος επιτρεπόμενος αριθμός συμμετεχόντων δρομέων στην διοργάνωση 4ος Αγώνας ΠΟΛΥΓΥΡΟΣ RUN ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ 2020 ορίζεται αυτός των 500 ατόμων.
2. Η συμμετοχή θα επιτρέπεται μόνο σε δρομείς που έχουν συμπληρώσει ηλεκτρονική φόρμα-δήλωση προαγωνιστικά, με την αποδοχή από πλευράς τους μιας σειράς υγειονομικών όρων συμμετοχής.
3. Το σύνολο του προσωπικού / εθελοντών / κριτών / συνεργατών, που θα έρθουν σε επαφή με τους αθλητές, πριν και κατά την διάρκεια του αγώνα, θα φορά προστατευτική μάσκα και γάντια και θα έχει γίνει καταγραφή των στοιχείων τους.

ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ
Α. ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ
Συστήνεται οι μετακινήσεις συμμετεχόντων / εθελοντών / εργαζομένων / κριτών / συνεργατών για τους σκοπούς της διοργάνωσης, τόσο πριν όσο και μετά τον αγώνα, να γίνονται με ατομικά μέσα μετακίνησης ή με ένα ενδεδειγμένο ασφαλές μέσο και να αποφεύγεται η μαζική μετακίνηση επιβατών μέσα σ΄ ένα αυτοκίνητο συμμορφούμενοι πλήρως σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία αναφορικά με τους κανόνες περιορισμού και διασποράς του covid 19.
Β. ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΓΩΝΩΝ
Η Γραμματεία των Αγώνων θα λειτουργεί σε ανοικτό χώρο.
Οι σταθμοί εξυπηρέτησης (οι ζωτικοί χώροι λειτουργίας του προσωπικού εξυπηρέτησης) θα έχουν μεταξύ τους απόσταση τουλάχιστον 1,5μ δεξιά και αριστερά. Οι γραμμές αναμονής των δρομέων ακολουθούν αυστηρά τον κανόνα του 1,5 μέτρων απόστασης (προς όλες τις κατευθύνσεις) μεταξύ των δρομέων της κάθε γραμμής αναμονής και μεταξύ των δρομέων των διαφορετικών γραμμών αναμονής.
Η παραλαβή του αριθμού και του υλικού συμμετοχής ανά αγώνα θα γίνεται τις δύο προηγούμενες μέρες από τις 19:00-22:00, στον χώρο της Γραμματείας των Αγώνων, στο Ηρώο Πολυγύρου.
Δεν γίνονται δεκτές συμμετοχές της τελευταίας στιγμής.
Μπροστά στον χώρο της Γραμματείας Αγώνων θα υπάρχουν ενδείξεις στο δάπεδο / δρόμο, που θα υποδεικνύουν τις θέσεις αναμονής για όσους περιμένουν να εξυπηρετηθούν. Οι αυτές ενδείξεις θα είναι τοποθετημένες σε απόσταση 1,5μ μεταξύ τους.
Στη γραμματεία αγώνων θα υπάρχει προσωπικό που θα παρακολουθεί τη ροή των δρομέων και θα υποδεικνύει την τήρηση των αποστάσεων.
Το προσωπικό της Γραμματείας Αγώνων θα φορά προστατευτική μάσκα.
Συνίσταται οι δρομείς / επισκέπτες να φορούν κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο χώρο της Γραμματείας Αγώνων προστατευτική μάσκα.
Θα υπάρχει διαθέσιμο αντισηπτικό σε κάθε σταθμό διανομής και εξυπηρέτησης τόσο για εθελοντές και εργαζόμενους όσο και για τους συμμετέχοντες/επισκέπτες.
Σε περίπτωση που θα παρουσιαστεί ύποπτο κρούσμα θα δοθούν οδηγίες από το υγειονομικό προσωπικό, που θα διαθέτει η διοργάνωση την ημέρα του αγώνα.

ΗΜΕΡΑ ΑΓΩΝΑ - ΕΚΚΙΝΗΣΗ
Οι δρομείς θα τοποθετηθούν σε σειρές κατά τέτοιο τρόπο ώστε να τηρείται για κάθε δρομέα ο κανόνας της φυσικής απόστασης 1,5μ μεταξύ των, σε οριζόντια και κάθετη κατεύθυνση, δηλαδή κάθε δρομέας αντιστοιχεί περίπου σε 2.5τμ και αυτό θα καθορίζεται από ειδική σήμανση στο έδαφος στον χώρο της εκκίνησης.
Η παράδοση των ρούχων των συμμετεχόντων (σε ειδικές πλαστικές τσάντες, που θα διαθέτει η διοργάνωση) γίνεται σε εξωτερικό χώρο. Απαγορεύεται η συμμετοχή δρομέων εκτός των δηλωθέντων.

ΗΜΕΡΑ ΑΓΩΝΑ - ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ
Κατά τη διάρκεια του αγώνα συστήνεται οι δρομείς να κρατάνε όσο δυνατό μεγαλύτερες αποστάσεις και να προσαρμόζονται με τα παρακάτω:
• Το τρέξιμο των δρομέων δίπλα-δίπλα είναι ασφαλές μόνο όταν τηρείται απόσταση ασφαλείας μεταξύ των δρομέων 1,5μ.
• Το τρέξιμο των δρομέων σε κλιμακωτό σχηματισμό (ο ένας μπροστά και ο άλλος πίσω δεξιά ή αριστερά) είναι ασφαλές μόνο όταν τηρείται νοητή πλαϊνή απόσταση μεταξύ των δρομέων 1,5μ.
• Το τρέξιμο των δρομέων σε ομάδες με αποστάσεις μεταξύ των μικρότερες από αυτές που αναφέρονται παραπάνω θα πρέπει να αποφεύγεται.
Η εκκίνηση των δρομέων, όπως έχει ήδη περιγραφεί, αποτρέπει το συνωστισμό κατά τη διάρκεια του αγώνα.
Οι δρομείς θα πρέπει να τρέχουν φορώντας φανέλα, την οποία σε καμία περίπτωση δεν επιτρέπεται να αφαιρούν πριν, κατά τη διάρκεια ή μετά τον τερματισμό, μέχρι και την παραλαβή της τσάντας με τα ρούχα τους.

ΗΜΕΡΑ ΑΓΩΝΑ - ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ
Μετά τον τερματισμό των δρομέων, οι εθελοντές-προσωπικό της διοργάνωσης κατευθύνουν τους αθλητές και αποτρέπουν το συνωστισμό στην περιοχή.
Μετά τον τερματισμό, οι δρομείς παραλαμβάνουν από τους ειδικούς σταθμούς τροφοδοσίας και μεταλλίων πλαστική τσάντα, η οποία θα περιλαμβάνει τα είδη που ο διοργανωτής παρέχει (εμφιαλωμένο νερό, αναψυκτικό, χυμό ή ισοτονικό ποτό, μπανάνα, μετάλλιο τερματισμού). Η παραλαβή είναι ανέπαφη. Η τσάντα τοποθετείται από το προσωπικό / εθελοντές του αγώνα σε τραπέζια, από όπου ο δρομέας τα παραλαμβάνει ο ίδιος, χωρίς φυσική επαφή.
Οι Τελετές Απονομών γίνονται με απόλυτη τήρηση των κανόνων απόστασεων και περιορισμού των επαφών και με την παρουσία μόνο των απολύτως απαραιτήτων ατόμων.
Τέλος, οι δρομείς παραλαμβάνουν την ειδική τσάντα με το ρουχισμό, που παρέδωσαν κατά την άφιξή τους από τον ειδικό χώρο, αφού απολυμάνουν τα χέρια τους με αντισηπτικό διάλυμα, που θα τους παρέχεται.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΑΓΩΝΑ – ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ
Το σύνολο του προσωπικού και των εθελοντών που θα απασχοληθούν την ημέρα του αγώνα θα είναι πλήρως καταρτισμένο και εκπαιδευμένο αναφορικά με τις διαδικασίες και τους κανονισμούς της διοργάνωσης καθώς και με το περιεχόμενο του παρόντος Υγειονομικού Πρωτοκόλλου.
Όλοι θα φορούν μάσκα μιας χρήσης και γάντια καθ’ όλη τη διάρκεια της απασχόλησής τους στη διοργάνωση. Η μάσκα και τα γάντια αλλάζονται όταν χρειάζεται , σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.
Κάδοι απορριμμάτων για την απόρριψη μασκών και γαντιών θα είναι διαθέσιμοι σε όλους τους χώρους.
Οι χώροι υποστήριξης θα καθαριστούν, απολυμανθούν πριν και μετά την χρήση τους.
Υιοθετείται η διαδικασία των δύο ερωτηματολογίων, που θα πρέπει υποχρεωτικά να συμπληρωθούν από τους δρομείς. Η συμπλήρωση γίνεται ΜΟΝΟ online και στον καθορισμένο χρόνο. Τα δύο ερωτηματολόγια έχουν ως εξής:
Προ-αγωνιστικό ερωτηματολόγιο. Αυτό είναι ένα απλό checklist που λαμβάνει ο κάθε αθλητής στο email του και το συμπληρώνει online 3 ή 2 μέρες πριν τον αγώνα. Με αυτό αναλαμβάνει την ευθύνη της καλής του υγείας και ενημερώνει τους διοργανωτές ότι δεν αποτελεί –μέχρι εκείνη την στιγμή- κίνδυνο για τους συναθλητές του και τους συντελεστές του αγώνα. Σε περίπτωση ψευδούς δήλωσης αναλαμβάνει την ευθύνη των συνεπειών που θα ακολουθήσουν.
Μετα-αγωνιστικό ερωτηματολόγιο. Αυτό είναι και το πιο σημαντικό επιδημιολογικά! Και αυτό συμπληρώνεται online με αποστολή στο email του κάθε συμμετέχοντα με το που συμπληρώνεται ένα 48ωρο από την ολοκλήρωση του αγώνα. Σε αυτό με κάποιες σύντομες και απλές ερωτήσεις, ο αθλητής που συμμετείχε ενημερώνει για την ύπαρξη συμπτωμάτων covid-19 σε αυτό το 48ωρο που μεσολάβησε. Αυτό είναι σημαντικό γιατί έχει διαπιστωθεί ότι η μετάδοση του ιού ξεκινά δύο μέρες προ της εμφάνισης συμπτωμάτων και διαρκεί μετά όσο ασθενεί κάποιος. Άρα αν υπάρχουν συμπτώματα μέσα σ΄ αυτό το 48ωρο οφείλει να ενημερωθεί το αρμόδιο κλιμάκιο του ΕΟΔΥ για να αναλάβει τη διαδικασία ιχνηλάτησης και να προλάβει τη διασπορά. Αν περάσει το 48ωρο χωρίς συμπτώματα, η διοργάνωση δεν έχει περαιτέρω ευθύνες.
Με αυτή τη διαδικασία, η οποία είναι αυτόματη, η διοργάνωση παρέχει στις αρχές μοναδικής ακρίβειας πληροφορίες, άμεσα.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ
Το σύνολο των εγγεγραμμένων δρομέων θα ενημερώνεται πλήρως για όλες τις πτυχές της διοργάνωσης, τους κανονισμούς και τις διαδικασίες που θα ακολουθηθούν.
Για την ενημέρωση των δρομέων θα χρησιμοποιείται:
• Ηλεκτρονική Επικοινωνία ανά τακτά χρονικά διαστήματα, η οποία θα είναι συχνότερη όσο πλησιάζουμε προς την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα.
• Έντυπο Υλικό που θα δοθεί στους συμμετέχοντες κατά την παραλαβή του αριθμού και του υλικού συμμετοχής τους στη διοργάνωση από την γραμματεία αγώνων. Το υλικό θα περιλαμβάνει και όλες τις οδηγίες και συστάσεις του ΕΟΔΥ για την πρόληψη και αντιμετώπιση πιθανού κρούσματος.
• Συνεχείς ηχητικές ανακοινώσεις την ημέρα του αγώνα, με τις οποίες θα γίνεται υπενθύμιση στους δρομείς των οδηγιών, συστάσεων και κανονισμών τόσο της Οργανωτικής Επιτροπής όσο και του ΕΟΔΥ.

 
Πατήστε εδώ για να κάνετε εγγραφή | REGISTRATION FORM 

Κάντε "like" στη σελίδα μας στο facebook για όλα τα τελευταία Νέα του Sport of Running!


Όνομα

ΑΓΩΝΕΣ,7129,ΑΠΟΔΡΑΣΗ,165,ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ,1469,ΑΡΘΡΑ,2340,ΑΤΤΙΚΗ,28,ΒΙΝΤΕΟ,132,ΒΟΥΝΟΥ,1151,ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ,26,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,57,ΔΡΟΜΟΣ,1042,ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ,26,ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ,4,ΗΠΕΙΡΟΣ,64,ΘΕΣΣΑΛΙΑ,147,ΘΡΑΚΗ,3,ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ,1802,ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ,36,ΚΡΗΤΗ,52,ΚΥΠΡΟΣ,9,ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ,162,ΝΕΑ,9874,ΝΗΣΙΑ,58,ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΣΟΣ,58,ΠΟΔΗΛΑΤΟ,170,ΣΚΙ,43,ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΑΑΔΑ,81,ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ,8,ΤΕΝΝΙΣ,15,ΤΕΧΝΙΚΕΣ,116,ΤΡΙΑΘΛΟ,84,ΥΓΕΙΑ,173,ΥΠΕΡΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ,325,ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ,212,
ltr
item
Sportofrunning.eu: 4o Πολύγυρος RUN Χαλκιδική 23-8-2020
4o Πολύγυρος RUN Χαλκιδική 23-8-2020
4o Πολύγυρος RUN Χαλκιδική 23-8-2020
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjUG5ks3jNfzOM0DBEuCqZ8___ljereSMVFqHV6vZwuQR5JWOj6_7vWjQWvb4cRwUIkD3tSzx5Q8bQW0jVAtK5lXU2SZmwdaf-k7x04UeAyBbXVnJu4efJHshluwiWD-6Gphr_XUnuvh-k/s400/107669414_672882469964710_1155630473492772623_n.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjUG5ks3jNfzOM0DBEuCqZ8___ljereSMVFqHV6vZwuQR5JWOj6_7vWjQWvb4cRwUIkD3tSzx5Q8bQW0jVAtK5lXU2SZmwdaf-k7x04UeAyBbXVnJu4efJHshluwiWD-6Gphr_XUnuvh-k/s72-c/107669414_672882469964710_1155630473492772623_n.jpg
Sportofrunning.eu
http://www.sportofrunning.eu/2020/07/4o-run-23-8-2020.html
http://www.sportofrunning.eu/
http://www.sportofrunning.eu/
http://www.sportofrunning.eu/2020/07/4o-run-23-8-2020.html
true
5238293890710698642
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Διαβάστε επίσης LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy