Ενημέρωση για τον 5ο Καραμάνειο Ορεινό Αγώνα Χανίων Πηλίου.


Υγειονομικό πρωτόκολλο, παραλαβή αριθμών, εκκινήσεις, χρονομέτρηση κ.α.

Ενημερώνουμε τους trail runners που θα αγωνιστούν στον 5ο Καραμάνειο Ορεινό Αγώνα ότι η παράδοση των αριθμών θα γίνεται στο κατάστημα Aspirina Δημητριάδος 160 την Παρασκευή 31 Ιουλίου ώρες καταστημάτων, επίσης και το πρωί του Σαββάτου ως και την ώρα 14.00. Όσοι μένουν στον Βόλο οφείλουν να πάρουν τον αριθμό από το κατάστημα, προκειμένου να μην υπάρχει συνωστισμός στη γραμματεία στα Χάνια.

Για τους κατοίκους άλλων περιοχών-πόλεων, η παράδοση των αριθμών θα γίνει κάτω από το Καταφύγιο του Πάνα στα Χάνια το Σάββατο 1 Αυγούστου από ώρα 15.30 ως 16.30. Σημειώνουμε ότι η γραμματεία θα λειτουργήσει στον δρόμο που θα παρκάρουν τα οχήματα και όχι πάνω στο Καταφύγιο, ώστε να υπάρχει άπλετος χώρος και να μη δημιουργηθεί συνωστισμός. Για τον ίδιο λόγο δεν θα υπάρχει ουρά, και κάθε αθλητής θα έρχεται ένας-ένας για να παραλάβει τον αριθμό του.

Τονίζουμε ότι κάθε δρομέας θα συμπληρώνει και θα υπογράφει το έντυπο για τον covid πριν παραλάβει τον αριθμό του (είτε τον παραλάβει στο κατάστημα Aspirina, είτε κάτω από το Καταφύγιο). Θα συμπληρώνει επίσης την ατομική πρόσφατη επίδοση του, προκειμένου να ξεκινήσει σε χρόνο βάση της δυναμικότητάς του, και να ελαχιστοποιηθεί το ενδεχόμενο προσπεράσεων κατά τη διαδρομή, όπως προβλέπει το πρωτόκολλο της ΓΓΑ.

Ηλεκτρονική χρονομέτρηση: Όχι μόνο δεν θα γίνει μαζική εκκίνηση, αλλά κάθε δρομέας θα ξεκινά ξεχωριστά ανά μερικά δευτερόλεπτα, μόλις θα του δίνει το οκ ο χρονομέτρης. Δεν θα χρησιμοποιηθεί τσιπ ώστε να μην υπάρξει επαφή των χεριών με αυτό. Αντί του τσιπ θα χρησιμοποιηθεί λάπτοπ, που είναι εναλλακτικός τρόπος του ίδιου συστήματος της εταιρείας ηλεκτρονικής χρονομέτρησης. Κάθε δρομέας θα πρέπει να φορά εμφανώς τον αριθμό του μπροστά στη φανέλα ώστε ο χρονομέτρης να βλέπει άμεσα και να πατά στο λάπτοπ τον αριθμό.

Η κατάταξη θα βγει βάση του καθαρού-ατομικού χρόνου κάθε αθλητή, οπότε κανένας δεν χρειάζεται να βιαστεί να ξεκινήσει. Υπάρχει ισχυρή σύσταση από τη ΓΓΑ κάθε δρομέας να φορά μάσκα ώσπου να ξεκινήσει. Θα την απορρίπτει στον κάδο που θα υπάρχει στην εκκίνηση.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ να τρέξει κάποιος χωρίς αριθμό συμμετοχής, καθώς δεν θα υπάρχουν τα στοιχεία του αν θα χρειαστεί ιχνηλάτηση. Επίσης απαγορεύεται αυστηρά να δώσει κάποιος τον αριθμό του σε άλλον αθλητή αν δεν ενημερώσει τη διοργάνωση ώστε να κάνει την αλλαγή και να πάρει τα στοιχεία και την υπεύθυνη δήλωση για τον covid από τον νέο αθλητή.

Τηλέφωνο έκτακτης ανάγκης: Σε περίπτωση που κατά τη διάρκεια του αγώνα κάποιος δρομέας χρειαστεί βοήθεια ο ίδιος ή άλλος δρομέας που θα δει, μπορεί να καλέσει στα τηλέφωνα 6944226627, 6993953012 για να ενημερώσει. Περάστε από τώρα στο κινητό σας τα τηλέφωνα. Όπως συνιστάται για τους αγώνες trail, είναι καλό να τρέχετε με το κινητό σας για λόγους ασφαλείας.

Υδροδοσία: Στον αγώνα των 16.200 μέτρων θα δίνεται σφραγισμένο νερό ΣΕΛΙ στο 4.900μ και στο 10.700μ. Στον τερματισμό για την αποφυγή ρύπανσης - περιττού πλαστικού, νερό θα μπορούν να παίρνουν οι δρομείς από τις βρύσες, με δικό τους μπουκάλι.

Διαδικασία τερματισμού: Κάθε δρομέας στον τερματισμό του στο Καταφύγιο θα παραλαμβάνει σακούλα με το μετάλλιο, χυμό ΕΨΑ, βιολογική μπάρα Anthema, κ.α.. Για την αποφυγή συνωστισμού, οφείλει να μείνει στο χώρο ως και 3 λεπτά το ανώτερο, και να φύγει (μπορεί να πάει στον δρόμο όπου υπάρχει άπλετος χώρος). Θα υπάρχει επιβλέποντας που θα ζητά από τους δρομείς να τηρούν τα προαναφερόμενα. Οι 3 πρώτοι και οι 3 πρώτες νικήτριες πρέπει να βρίσκονται σχετικά κοντά ώστε να τους γίνει η απονομή με τον προβλεπόμενο από το πρωτόκολλο τρόπο, μόλις θα έχουν τερματίσει και οι τρεις.

Θεατές: Απαγορεύεται ο συνωστισμός από θεατές. Όσοι θέλουν να παρακολουθήσουν τον αγώνα, θα διασκορπιστούν στα 16.200 μέτρα της διαδρομής.

Αντισηπτικό θα υπάρχει άφθονο σε όλους τους χώρους. Με ατομική ευθύνη, για την προστασία της υγείας σας και του κοινωνικού συνόλου, τηρείστε τα προαναφερόμενα, τηρείστε στο πρωτόκολλο της ΓΓΑ, και του Υπουργείου Υγείας γενικότερα. Σε περίπτωση παραβιάσεων, προβλέπονται τα σχετικά πρόστιμα. Οι αγώνες για το προσεχές διάστημα θα γίνονται με τρόπο που δεν έχουμε συνηθίσει, αλλά επιβάλλεται ώστε να μπορέσει να συνεχιστεί η διεξαγωγή τους.

Θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα από το πρωτόκολλο που παραλάβαμε από τη ΓΓΑ, με την οποία έχουμε διαρκή επικοινωνία. Σε περίπτωση που χρειαστεί, θα υπάρξουν και νέες ανακοινώσεις.

Σας ευχαριστούμε. Καλό και Υγιή αγώνα σε όλους!
Share this article :
Print PDF

Αναζήτηση

 
Επικοινωνία : Τηλ: 694-4934321 |Email: sportofrunning@gmail.com
Proudly powered by Websmall.eu
Copyright © 2019. Sportofrunning.eu - All Rights Reserved
mastemplate
Original Design by WEBSMALL.EU Websmall.eu
-->