Αγώνας Δρόμου "Στα τείχη της Αρχαίας Λάρισας 7000μ" με το σύνθημα «Όλοι Μαζί Τρέχουμε για τα Παιδιά με Χρόνια Νοσήματα»

Αγώνας Δρόμου "Στα τείχη της Αρχαίας Λάρισας 7000μ" με το σύνθημα «Όλοι Μαζί Τρέχουμε για τα Παιδιά με Χρόνια Νοσήματα»




ΕΝΩΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Σ.Ε.Γ.Α.Σ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΠΑΝΑΓΟΥΛΗ 2 , 41222 ΛΑΡΙΣΑ www.segas-thessalias.gr
​ Τηλ: 2410-537048 Fax : 2410-537048 Email: segas.thessalias@gmail.com
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ
«Στα τείχη της Αρχαίας Λάρισας 7000μ ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ»
με το σύνθημα «Όλοι Μαζί Τρέχουμε για τα Παιδιά με Χρόνια Νοσήματα»
ΑΦΕΤΗΡΙΑ & ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ Αρχαίο Θέατρο Λάρισας
ΚΥΡΙΑΚΗ 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ
Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας, ο Τοπικός Όμιλος για την Unesco N.Λάρισας και η Εφορεία Αρχαιοτήτων Λάρισας συνδιοργανώνουν με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, τον Δήμο Λαρισαίων, τον αθλητικό σύλλογο «ΑΣ ΠΕΛΑΣΓΟΣ», τον Σύλλογο Βετεράνων Αθλητών Στίβου Ν. Λάρισας και τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Νομού Λάρισας
1) Αγώνα Δρόμου 500μ.για ΑΜΕΑ ανεξαρτήτου ηλικίας (Αρχαίο Θέατρο, αναστροφή στον κυκλικό κόμβο και στη συνέχεια Βενιζέλου και τερματισμός στο Αρχαίο Θέατρο)
2) Αγώνα Δρόμου 800μ.για Παίδες – Κορασίδες (Αρχαίο Θέατρο, γέφυρα του Πηνειού, αναστροφή στην πιάτσα ταξί και στη συνέχεια πάλι Γέφυρα του Πηνειού, Βενιζέλου και τερματισμός στο Αρχαίο Θέατρο)
3) Αγώνα Δρόμου 2000μ. Ανδρών –Γυναικών (Αρχαίο Θέατρο, γέφυρα του Πηνειού, Γεωργιάδου, Δήμητρας, Βύρωνος , πλατεία Λαμπρούλη στο Φρούριο, Μητροπολίτου Αρσενίου, Αγίου Αχίλλειου, Πολυκάρπου, Βενιζέλου και τερματισμός στο Αρχαίο Θέατρο) και
4) Αγώνα Δρόμου 7000μ. στα τείχη της Αρχαίας Λάρισας, Ανδρών –Γυναικών (Αρχαίο Θέατρο, γέφυρα Πηνειού, Γεωργιάδου, Αεροδρομίου, Ηρώων Πολυτεχνείου Λαγού, Κραννώνος, Σκίπης, Αθηνάς, Καλλιθέας, Βενιζέλου, Αρχαίο Θέατρο) με το σύνθημα «Όλοι Μαζί Τρέχουμε για τα Παιδιά με Χρόνια Νοσήματα» με σκοπό την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινωνίας στο θέμα των χρόνιων παθήσεων.
Επίσης, η διοργάνωση, γίνεται στο πλαίσιο των Ευρωπαϊκών Ημερών Πολιτισμού 2019 με σκοπό την ανάδειξη του Αρχαίου Θεάτρου και του ιστορικού κέντρου της πόλης της Λάρισας.
Οι Οργανωτές ΕΚΤΟΣ από τους αθλητές και τις αθλήτριες, ΠΡΟΣΒΛΕΠΟΥΜΕ κυρίως στους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΔΡΟΜΕΙΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΑΣΚΟΥΜΕΝΟΥΣ Ή ΠΕΡΙΠΑΤΗΤΕΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΘΛΟΥΜΕΝΟΥΣ ΑΛΛΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ, ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ.
ΤΟΠΟΣ - ΗMΕΡΟΜΗΝΙΑ ΑΓΩΝΑ
ΛΑΡΙΣΑ - Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2019.
ΑΦΕΤΗΡΙΑ & ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ
Η εκκινήσεις θα δοθούν απ’ το Αρχαίο Θέατρο και ο τερματισμός θα γίνει στο ίδιο σημείο.
ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΔΡΟΜΩΝ
- Αγώνας Δρόμου ΑΜΕΑ 500 μέτρων
- Αγώνας Δρόμου Μαθητών Δημοτικού 800 μέτρων
- Αγώνας Δρόμου Ανδρών –Γυναικών 2000 μέτρων στον λόφο του Φρουρίου
- Αγώνας Δρόμου Ανδρών –Γυναικών 7000 μέτρων στα τείχη της Αρχαίας Λάρισας
ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΑΓΩΝΑ
Για την απόσταση των 500 μ. για ΑΜΕΑ, η εκκίνηση θα δοθεί στις 9:30
Για την απόσταση των 800 μ., η εκκίνηση θα δοθεί στις 9:50.
Η εκκίνηση, για τα 2.000 μ. θα δοθεί στις 10:25.
Η εκκίνηση, για τα 7.000 μ. θα δοθεί στις 10:30.
ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ – ΗΛΙΚΙΕΣ – ΔΗΛΩΣΗ ΥΓΕΙΑΣ
ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ ΑΓΩΝΑ
ΑΝΔΡΕΣ-ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΠΟ 14 ΚΑΙ ΑΝΩ

2000 & 7.000 ΜΕΤΡΑ
ΜΑΘΗΤΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

800 ΜΕΤΡΑ
Δηλώνετε, ότι έχετε υποβληθεί πρόσφατα σε ιατρικές εξετάσεις και είστε απολύτως υγιής για να συμμετέχετε στον Αγώνα 800μ, 2000 και 7000μ. του Τοπικού Ομίλου για την Unesco N. Λάρισας. Αποδέχεστε πλήρως την ευθύνη για κάθε τραυματισμό ή ατύχημα που μπορεί να προκληθεί από και προς το χώρο διεξαγωγής του αγώνα, ή κατά τη διάρκειά του, καθώς και για ότι μπορεί να προκύψει κατά τη συμμετοχή σας στον αγώνα, όπως πτώσεις (που μπορούν να προκληθούν κατά την επαφή με άλλους συμμετέχοντες), κακές καιρικές συνθήκες κτλ.
Παραιτείστε από οποιαδήποτε απαίτηση, από τους διοργανωτές, χορηγούς και οποιονδήποτε εμπλέκεται άμεσα ή έμμεσα με τη διεξαγωγή του αγώνα και αποδέχεστε ότι τα παραπάνω πρόσωπα δεν φέρουν καμία νομική ευθύνη για ότι μπορεί να προκύψει κατά τη συμμετοχή σας. Ακόμα δίνετε την έγκρισή σας στους διοργανωτές, να χρησιμοποιήσουν φωτογραφίες σας ή βίντεο από τον αγώνα, ή οποιαδήποτε άλλη καταγραφή, χωρίς να έχετε καμία οικονομική απαίτηση.
Για τους δρομείς κάτω των 18 ετών η δήλωση συμμετοχής πρέπει να είναι υπογεγραμμένη από τον γονέα-κηδεμόνα.
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Θα γίνονται με δυο τρόπους:
1) Μέσω συμπλήρωσης ηλεκτρονικής φόρμας στη ιστοσελίδα segas- thessalias.gr
από Δευτέρα 9/9/2019 έως Τετάρτη 25/9/2019.
2) Μέσω χειρόγραφης αίτησης, την οποία θα καταθέτουν στα γραφεία της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας, Παναγούλη 2, 3ος όροφος (ώρες 9.00 - 15.00 από Δευτέρα έως Παρασκευή) από Δευτέρα 9/9/2018 έως Παρασκευή 27/9/2018.
Οποιαδήποτε δήλωση συμμετοχής υποβληθεί μετά την ανωτέρα ημερομηνία δεν θα θεωρείται έγκυρη.
Δηλώσεις συμμετοχής την ημέρα του αγώνα δεν θα γίνονται δεκτές.
Οι αιτήσεις για τις δηλώσεις συμμετοχής {για όλους τους αγώνες} θα βρίσκονται στην ιστοσελίδα του αγώνα segas-thessalias.gr στην καρτέλα Εγγραφές, στα γραφεία της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας (Παναγούλη 2, 3ος όροφος).
Μετά την έγκυρη εγγραφή θα αποστέλλεται απαντητικό email από την διοργανώτρια αρχή, για κάθε αίτηση συμμετοχής που έχει αποσταλεί ηλεκτρονικά (Παρακαλούνται οι χρήστες με λογαριασμό Gmail να ελέγχουν και το φάκελο με την "ανεπιθύμητη" αλληλογραφία). Για όσους καταθέσουν χειρόγραφη αίτηση που έχει συμπληρωθεί το email θα αποστέλλεται ηλεκτρονική απάντηση.
Δεν επιτρέπεται η δήλωση συμμετοχής σε δυο αγώνες.
Σε περίπτωση που επιλέξετε την κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό της διοργάνωσης, το ονοματεπώνυμό σας πρέπει να αναγράφεται υποχρεωτικά στην αιτιολογία της κατάθεσης, ενώ αντίγραφο της απόδειξης κατάθεσης θα πρέπει να αποστέλλεται άμεσα με fax 2410-537048 ή με email στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: segas.thessalias@gmail.com
ΣΤΑΘΜΟΙ ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑΘΛΗΤΩΝ
Θα υπάρχουν στη διαδρομή σταθμοί ανεφοδιασμού νερού κατά την διάρκεια του αγώνα των 7000μ. Επίσης Σταθμός τροφοδοσίας και υποστήριξης των δρομέων θα υπάρχει στον Τερματισμό στο Αρχαίο Θέατρο όπου θα υπάρχουν νερά και μπανάνες.
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΙΜΑΤΙΣΜΟΥ
Το αργότερο 30΄ πριν την εκκίνηση, οι δρομείς θα πρέπει να αφήσουν τα πράγματα τους στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο , όπου και θα φυλάσσονται από τον υπεύθυνο ιματισμού. Μετά το πέρας των αγώνων, μπορούν από το ίδιο σημείο να τα παραλάβουν με τον αριθμό συμμετοχής τους και το όνομά τους από τον υπεύθυνο ιματισμού.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ΣΑΚΟΥΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΛΕΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ, ΤΙΜΑΛΦΗ Ή ΦΑΡΜΑΚΑ. ΟΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ ΑΞΙΑΣ.
ΕΠΑΘΛΑ
- Κύπελα απονέμονται στους Τρείς Πρώτους νικητές και νικήτριες των Ανδρών-Γυναικών
των Δρόμων των 7.000μ και 2000 μ καθώς και στα 800 μαθητών Δημοτικού.
Απονομή κυπέλου θα γίνει και στον 1ο νικητή στα 7000μ και απονομή μεταλλίων στον
2ο και 3ο , για τις παρακάτω ηλικιακές κατηγορίες
ΑΝΔΡΩΝ​​​ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
1. Από 18 έως 30​​​ 1. Από 18 έως 30​
2. Από 31 έως 40 2. Από 31 έως 40​
3. Από 41 έως 50 3. Από 41 έως 50​
4. Από 51 έως 60 4. Από 51 και άνω
5. Από 61 έως 70
6. Από 71 και άνω
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όσοι αθλητές νίκησαν αλλά απουσιάζουν από τις απονομές, δεν θα τους αποστέλλεται το κύπελλο.
- Αναμνηστικά Μετάλλια και μπλουζάκια θα δοθούν σε όλους τους Συμμετέχοντες.
- Ειδική απονομή σε όλα τα ΑΜΕΑ που θα συμμετάσχουν στον αγώνα.
ΤΡΟΠΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ - ΑΝΤΙΤΙΜΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Η συμμετοχή στους αγώνες των 2000 και 7000μ είναι 5 ευρώ , ενώ για ομάδες
1) των 10 τουλάχιστον αγωνιζομένων
2) των αθλητών του ΑΣ ΠΕΛΑΣΓΟΣ
3) των μελών του Συλλόγου Βετεράνων Αθλητών Στίβου Ν. Λάρισας και
4) των μελών του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Νομού Λάρισας είναι 3 ευρώ
και η καταβολή της συνδρομής συμμετοχής γίνεται:
Α) είτε μέσω κατάθεσης στον τραπεζικό λογαριασμό της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ : GR 9401102520000025200311196
Β) είτε με μετρητά κατά την παράδοση της συμπληρωμένης αίτησης εγγραφής στα γραφεία της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας, Παναγούλη 2, 3ος όροφος (ώρες 9.00 - 15.00 από Δευτέρα έως Παρασκευή) .
ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΣΗ
Ο αγώνας δρόμου στα τείχη της Αρχαίας Λάρισας των 7000 μ και ο αγώνας των 2000μ θα υποστηρίζεται από σύστημα Ηλεκτρονικής Χρονομέτρησης και όλοι οι δρομείς πρέπει να αγωνισθούν με τον αριθμό συμμετοχής τοποθετημένο σε εμφανές σημείο στην ενδυμασία τους.
Ο μαθητικός αγώνας 800μ δεν θα υποστηρίζεται από ηλεκτρονική χρονομέτρηση.
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Μετά την λήξη κάθε αγώνα θα ανακοινώνονται τα αποτελέσματα των τριών {3} πρώτων δρομέων {Άνδρες-Γυναίκες]. Τα επίσημα αποτελέσματα όλων των δρομέων που συμμετείχαν στους αγώνες θα ανακοινώνονται από τους υπεύθυνους ηλεκτρονικής χρονομέτρησης στην ιστοσελίδα www.segas-thessalias.gr.
ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ
Ο αγώνας θα καλυφθεί υγειονομικά από γιατρούς και πλήρως εξοπλισμένο ασθενοφόρο. Επίσης, σε συνεργασία με τις Εθελοντικές Ομάδες Διασωστών Σαμαρειτών, θα ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα, ειδικά στην παροχή πρώτων βοηθειών σε περίπτωση που αυτή παραστεί ανάγκη.
ΣΗΜΕΙΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΑΡΙΘΜΩΝ
Οι αριθμοί θα παραλαμβάνονται από Πέμπτη 26-9 μέχρι Παρασκευή 27-9 στα Γραφεία ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Παναγούλη 2 Λάρισα και για όσους δεν μπορέσουν την ημέρα του αγώνα στο Αρχαίο Θέατρο.
ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΔΡΟΜΕΩΝ
Οι συμμετέχοντες δρομείς, θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στην κίνησή τους στα δύσκολα σημεία της διαδρομής και οφείλουν να σέβονται τους υπόλοιπους συναθλητές τους, να μην αλληλοεμποδίζονται στην προσπάθειά τους, να επιτρέπουν σε πιο γρήγορους δρομείς να τους προσπερνούν και γενικά να μην εμποδίζουν την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα. Σε περίπτωση τραυματισμού δρομέα, θα πρέπει να ειδοποιηθούν από τους δρομείς που θα αντιληφθούν το περιστατικό, άμεσα οι εθελοντές & διασώστες που καλύπτουν την διαδρομή.
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
1) Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
2410537048 (9:00-15:00)
ΠΑΝΑΓΟΥΛΗ 2, 41222 ΛΑΡΙΣΑ
EMAIL: segas.thessalias@gmail.com
Για το Δ.Σ της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ : ΗΛΙΑΣ ΚΑΦΦΕΣ
Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ : ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΦΑΤΣΗΣ
ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Ηλίας Καφφές, Πρόεδρος ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας
Νίκος Λιούπας Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας
Μιχάλης Αναστασίου εντεταλμένος σύμβουλος δημάρχου σε θέματα αθλητισμού
Σταύρος Χατζηλάκος, Προϊστ. Τμήματος Αθλητισμού & Πολιτισμού Περιφέρειας
Στέλιος Δημότσιος, Παγκόσμιος Πρωταθλητής Στίβου
Κώστας Χατζηκωνσταντίνου Πρόεδρος Συλλόγου Δρομέων Υγείας Ν. Λάρισας
Παναγιώτης Αγόρου, Πρόεδρος ΣΥ.Β.Α.Σ . Λάρισας
Ιωάννης Καψάλης, Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας
Σοφία Παπαδοπούλου, αναπληρώτρια Διευθύντρια Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας

ΕΠΙΤΙΜΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Ιερώνυμος Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου
Κώστας Αγοραστός, Περιφερειάρχης Θεσσαλίας
Απόστολος Καλογιάννης, Δήμαρχος Λαρισαίων
Θεοδώρα Κάλλα Πρόεδρος ομίλου UNESCO Νομού Λάρισας
Σταυρούλα Σδρόλια Διευθύντρια Εφορίας Αρχαιοτήτων Λάρισας
Χρήστος Σιμούλης, Αστυνομικός Διευθυντής Λάρισας
Γιώργος Δοδοντσάκης, Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Θεσσαλίας

ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Ηλίας Καφφές, Πρόεδρος ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας
Νίκος Λιούπας Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας
Μιχάλης Αναστασίου Εντεταλμένος σύμβουλος δημάρχου σε θέματα αθλητισμού
ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Χρήστος Χαλίτσιος Τεχνικός Σύμβουλος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας
Απόστολος Κουμπάρος Αντιπρόεδρος Συλλόγου Δρομέων Υγείας Ν. Λάρισας

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ
Μαρία Πινακά, Υπάλληλος ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας

Κάντε "like" στη σελίδα μας στο facebook για όλα τα τελευταία Νέα του Sport of Running!


Όνομα

ΑΓΩΝΕΣ,7312,ΑΠΟΔΡΑΣΗ,165,ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ,1515,ΑΡΘΡΑ,2358,ΑΤΤΙΚΗ,28,ΒΙΝΤΕΟ,134,ΒΟΥΝΟΥ,1151,ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ,26,ΔΗΛΩΣΕΙΣ,2,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,57,ΔΡΟΜΟΣ,1042,ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ,26,ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ,4,ΗΠΕΙΡΟΣ,64,ΘΕΣΣΑΛΙΑ,147,ΘΡΑΚΗ,3,ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ,1854,ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ,37,ΚΡΗΤΗ,52,ΚΥΠΡΟΣ,9,ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ,162,ΝΕΑ,10029,ΝΗΣΙΑ,58,ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΣΟΣ,58,ΠΟΔΗΛΑΤΟ,174,ΣΚΙ,43,ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΑΑΔΑ,81,ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ,8,ΤΕΝΝΙΣ,15,ΤΕΧΝΙΚΕΣ,117,ΤΡΙΑΘΛΟ,85,ΥΓΕΙΑ,173,ΥΠΕΡΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ,328,ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ,217,
ltr
item
Sportofrunning.eu: Αγώνας Δρόμου "Στα τείχη της Αρχαίας Λάρισας 7000μ" με το σύνθημα «Όλοι Μαζί Τρέχουμε για τα Παιδιά με Χρόνια Νοσήματα»
Αγώνας Δρόμου "Στα τείχη της Αρχαίας Λάρισας 7000μ" με το σύνθημα «Όλοι Μαζί Τρέχουμε για τα Παιδιά με Χρόνια Νοσήματα»
Αγώνας Δρόμου "Στα τείχη της Αρχαίας Λάρισας 7000μ" με το σύνθημα «Όλοι Μαζί Τρέχουμε για τα Παιδιά με Χρόνια Νοσήματα»
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi6yA7UYZHwdxks0pFghgUPWs8lgdHTVRMQH-x0q0Xqqn_EXmaNNuJHTgXyEDATg1PzzxMPLLzEgXsN4Wvh-jLhld2rfYBdtl1SI1nvsCSAO1CStxi54Duto1pK3eIyy7-ZzPE_QZvFJN4/s640/62268605_2276987812566818_2831511856231743488_n.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi6yA7UYZHwdxks0pFghgUPWs8lgdHTVRMQH-x0q0Xqqn_EXmaNNuJHTgXyEDATg1PzzxMPLLzEgXsN4Wvh-jLhld2rfYBdtl1SI1nvsCSAO1CStxi54Duto1pK3eIyy7-ZzPE_QZvFJN4/s72-c/62268605_2276987812566818_2831511856231743488_n.jpg
Sportofrunning.eu
http://www.sportofrunning.eu/2019/09/7000.html
http://www.sportofrunning.eu/
http://www.sportofrunning.eu/
http://www.sportofrunning.eu/2019/09/7000.html
true
5238293890710698642
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Διαβάστε επίσης LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy