"Δίνουμε αίμα σώζουμε ζωές" το σύνθημα των αθλητών του Σ.Δ.Υ.Βόλου


 Στην πιο όμορφη κίνηση προχώρησαν η Κάλλη Σαράφη και ο Χρήστος Βαλιάντζας, μητέρα και γιος, μέλη του συλλόγου μας, καθώς έδωσαν αίμα. Μία κίνηση που είναι ακόμη πιο σημαντική λόγω των πολύ δύσκολων ημερών που διανύουμε.

Θυμίζουμε την ανάγκη για αίμα που υπάρχει σε όλη την Ελλάδα και στον Βόλο εξαιτίας των γνωστών εξελίξεων. Τα μέλη μας και όλοι οι πολίτες μπορούν να δίνουν αίμα στο Νοσοκομείο. Ο χώρος είναι τελείως ξεχωριστός από τις άλλες ιατρικές μονάδες, συνεπώς δεν υπάρχει η παραμικρή περίπτωση επαφής με ιούς, άλλωστε λαμβάνονται τα αυστηρότερα μέτρα υγιεινής. Ο αριθμός μητρώου του ΣΔΥ Βόλου στις Κεντρικές Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες Διαχείρισης Εθνικού Μητρώου Εθελοντών Αιμοδοτών, είναι ο 15211 και όποιο μέλος του συλλόγου θέλει, μπορεί να τον δηλώνει.

Αντιγράφουμε σχετική ανακοίνωση τουΣυλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Μαγνησίας «Η Αλληλεγγύη»:

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Μαγνησίας «Η Αλληλεγγύη» καλεί τα μέλη του αλλά και όλους τους εθελοντές αιμοδότες να συνεχίσουν να προσφέρουν το δώρο ζωής προς τους συνανθρώπους που το έχουν ανάγκη γιατί μπορεί να σταμάτησαν τα προγραμματισμένα χειρουργεία όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή του, αλλά τα άτομα με χρόνια νοσήματα θέλουν συνέχεια αίμα. Επειδή, σύμφωνα με την ανακοίνωση, υπάρχει δικαιολογημένος φόβος των πολιτών να πλησιάσουν τα νοσοκομεία, σύσταση που υποστηρίζεται και από όλους τους παγκόσμιους και εθνικούς φορείς υγείας για τον περιορισμό της εξάπλωσης της επιδημίας, αυτό έχει αναπόφευκτα επίπτωση στην προσέλευση αιμοδοτών και εν δυνάμει προκαλεί οξεία μείωση των αποθεμάτων αίματος. Για το λόγο αυτό, ο Σταθμός Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Βόλου αποφάσισε να είναι η Κινητή Μονάδα Αιμοδοσίας σε κεντρικά σημεία της πόλης για το μήνα Μάρτιο και συγκεκριμένα: Δευτέρα 16&23/3 θα βρίσκεται στο Λιμάνι του Βόλου 09:00-13:00 μμ , Τρίτη 17- 24 & 31/3 στην πλατειά Ελευθερίας μπροστά στα Δικαστήρια 09:00-13:00μμ. και Τετάρτη 18/3 στο προαύλιο του Αγ. Νικολάου 09:00-13:00μμ.
Share this article :
Print PDF

Αναζήτηση

 
Επικοινωνία : Τηλ: 694-4934321 |Email: sportofrunning@gmail.com
Proudly powered by Websmall.eu
Copyright © 2019. Sportofrunning.eu - All Rights Reserved
mastemplate
Original Design by WEBSMALL.EU Websmall.eu
-->