Ο Σ.Δ.Υ. Αθήνας δεν θα πραγματοποιήσει την εκδρομή για τον 14ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων‘Αγαπητά Μέλη, Φίλοι Δρομείς.
 
Παραθέτουμε κατωτέρω την ανακοίνωση των Διοργανωτών του 14ου Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων, σας γνωρίζουμε ότι ο ΣΔΥ Αθήνας δεν θα πραγματοποιήσει την 2ημερη εκδρομή που είχε προγραμματίσει για τις 19-20/9/2020.
 
Στη διάθεσή σας το 210 3625168 για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με την ακυρωθείσα εκδρομή.
Για το Δ/Σ του ΣΔΥ Αθήνας
Ελένη Μπερτσάτου
 
Αγαπητοί φίλοι, με βάση το Υγειονομικό Πρωτόκολλο που είχε εγκριθεί πριν την οδηγία της Υγειονομικής Επιτροπής της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού, υπήρχε η δυνατότητα συμμετοχής 3.000 αθλητών στους αγώνες του Ioannina Lake Run.
 
Σύμφωνα όμως με τη νέα οδηγία, που επιβάλλει αυστηρούς περιορισμούς στους αγώνες εκτός σταδίου, προχωρήσαμε στην κατάρτιση νέου υγειονομικού πρωτοκόλλου, που, με βάση τους χωροταξικούς και χρονικούς περιορισμούς, δεν επιτρέπει τη συμμετοχή πλέον του 1/4 των αρχικώς υπολογιζόμενων συμμετεχόντων.
 
Αυτός ήταν και ο λόγος που ακυρώσαμε τον αγώνα των 10 χλμ., αυτός ήταν και ο λόγος που σπεύσαμε άμεσα να «παγώσουμε» τις εγγραφές, οι οποίες ήδη υπερκάλυπταν τις δυνατότητες συμμετοχής στον αγώνα.
 
Κατά συνέπεια, δηλώνουμε ρητά και κατηγορηματικά ότι δεν υπάρχει η δυνατότητα επιπλέον εγγραφών. Ζητούμε συγγνώμη, αλλά είναι αντιληπτό ότι πρέπει να υπακούσουμε στους κανόνες που θέτει η πολιτεία και κυρίως να προασπίσουμε την υγεία και την ασφάλεια των συμμετεχόντων και όλων των υπόλοιπων εμπλεκομένων.
 
Λυπούμαστε που δε μας δίνεται η δυνατότητα να οργανώσουμε ένα Ioannina Lake Run αντίστοιχο των προηγούμενων χρόνων, αλλά ζητούμε από όλους να σεβαστούν την απόφασή μας να επανεκκινήσουμε ουσιαστικά τους αγώνες δρόμου εκτός σταδίων και να συμβάλουν με την υπεύθυνη στάση τους στο να κερδίσουμε αυτά που μας στερήθηκαν όλο αυτό το διάστημα.
 
Σας ευχαριστούμε και ευχόμαστε υγεία σε όλους για να δώσουμε ραντεβού στη γραμμή εκκίνησης του 15ου Γύρου Λίμνης τον Σεπτέμβριο του 2021.
Share this article :
Print PDF

Αναζήτηση

 
Επικοινωνία : Τηλ: 694-4934321 |Email: sportofrunning@gmail.com
Proudly powered by Websmall.eu
Copyright © 2019. Sportofrunning.eu - All Rights Reserved
mastemplate
Original Design by WEBSMALL.EU Websmall.eu
-->