Ανακοίνωση του Σ.Δ.Υ. Βόλου για την ακύρωση ομαδικών εγγραφώνΑνακοίνωση ΣΔΥ Βόλου: ακύρωση ομαδικών εγγραφών για τον Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων, και πρόωρη αποστολή συμμετοχών για τον Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης και τον Μαραθώνιο Θεσσαλονίκης.
 
Μετά την στάση της ΓΓΑ που αδυνατεί να προστατεύσει τη βιώσιμη διεξαγωγή των αγώνων δρόμου σε αντίθεση με όλα τα άλλα αθλήματα, ο Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων αναγκάζεται να διεξαχθεί με περιορισμένο αριθμό συμμετοχών. Έτσι δεν θα δεχθεί τις ομαδικές εγγραφές οποιουδήποτε συλλόγου, όπως και του ΣΔΥ Βόλου. Τα μέλη του ΣΔΥΒ που είχαν δηλώσει, μπορούν να περάσουν από το κατάστημα Aspirina για την επιστροφή του συνόλου των χρημάτων που είχαν δώσει. Σημειώνουμε ότι ο αγώνας θα ανακοινώσει και τον τρόπο virtual συμμετοχής. Σε αυτή την περίπτωση ο δρομέας που θέλει θα πληρώσει το ποσό συμμετοχής για την απόσταση, θα λάβει στο σπίτι του το μετάλλιο και τη φανέλα, και θα τρέξει την απόσταση virtual σε διαδρομή στην πόλη του. Επίσης δρομείς του συλλόγου μας προσπαθούν να βρουν συμμετοχή μέσω ακυρώσεων.
 
Ο ΣΔΥ Βόλου προκειμένου να αποφύγει τυχόν αντίστοιχη ακύρωση των ομαδικών συμμετοχών στον Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης και τον Μαραθώνιο Θεσσαλονίκης αν τεθεί και εκεί χαμηλό όριο συμμετοχών, θα στείλει τις δηλώσεις για αυτούς τους αγώνες και τις παράλληλες αποστάσεις από τώρα: η προθεσμία που δίνουμε στα μέλη μας για να γραφτούν είναι ως την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου ώρα 14.00 στο κατάστημα Aspirina. Τα ποσά που ορίζει η διοργάνωση είναι:
9ος Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης και παράλληλος αγώνας 5 χιλιομέτρων (Σάββατο 17 Οκτωβρίου). 12 και 7 ευρώ αντίστοιχα
15ος Μαραθώνιος Θεσσαλονίκης Μέγας Αλέξανδρος (29 Νοεμβρίου). Μαραθώνιος 15 ευρώ, αγώνες 10 & 5 χιλιομέτρων 8 ευρώ.
 
Σημειώνουμε ότι για τον Νυχτερινό οι δηλώσεις θα λήξουν οριστικά μεθαύριο Τετάρτη, ενώ για τον Μαραθώνιο Θεσ/κης θα συνεχίσουν να γίνονται εγγραφές από τον ΣΔΥ Βόλου, και η 2η δόση θα σταλθεί στις 27 Οκτωβρίου που είναι η τελική ημερομηνία που όρισε η διοργάνωση.
Share this article :
Print PDF

Αναζήτηση

 
Επικοινωνία : Τηλ: 694-4934321 |Email: sportofrunning@gmail.com
Proudly powered by Websmall.eu
Copyright © 2019. Sportofrunning.eu - All Rights Reserved
mastemplate
Original Design by WEBSMALL.EU Websmall.eu
-->