Digital Race for the Cure® 2020digital Race for the Cure® 2020: Το μεγαλύτερο digital event με κοινωνικό σκοπό στην Ευρώπη έρχεται στις 25-26-27.09.2020!
 
Φέτος, τρέχουμε digital ενάντια στον καρκίνο του μαστού και σας θέλουμε μαζί μας για να διαδώσουμε για ακόμα μια χρονιά δυνατά το μήνυμα για την πρόληψη, τη θεραπεία, τη στήριξη και την επιβίωση.
 
Λόγω των συνθηκών που δημιούργησε η πανδημία τού COVID-19, η διοργάνωση των αγώνων Race for the Cure® στην Ευρώπη, με τον μαζικό, γιορτινό χαρακτήρα που έχουμε συνηθίσει, δεν είναι εφικτή για φέτος. Όμως, ο καρκίνος του μαστού συνεχίζει να υπάρχει και οι ανάγκες των ασθενών για στήριξη είναι εξαιρετικά αυξημένες και πιο έντονες από ποτέ.
 
Και, φυσικά, η ανάγκη για πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση παραμένει σταθερή.
 
Γι’ αυτόν τον λόγο οι 30 διοργανώσεις Race for the Cure®, που είχαν προγραμματιστεί σε 22 χώρες της Ευρώπης, προσαρμόζονται στις συνθήκες και ενώνουν τις δυνάμεις τους, συμμετέχοντας σε έναν κοινό, πανευρωπαϊκό, διαδικτυακό αγώνα, το digital Race for the Cure®.
 
Δηλώστε συμμετοχή, τρέξτε ή περπατήστε τον δικό σας αγώνα Race for the Cure® στη γειτονιά, το χωριό ή την πόλη σας, μαζί με φίλους, την οικογένειά σας, τους συναδέλφους σας, ακολουθώντας πάντα τους ισχύοντες κανόνες προστασίας από τον κορωνοϊό, στηρίξτε τις ασθενείς με καρκίνο του μαστού στην Ευρώπη και τα προγράμματα του Συλλόγου "Άλμα Ζωής".
 
Μοιραστείτε την εμπειρία σας στα social media και γίνετε μέρος του μεγαλύτερου event ενάντια στον καρκίνο του μαστού στην Ευρώπη! #RFTC2020
Πληροφορίες - Εγγραφές: www.greecerace.gr
Share this article :
Print PDF

Αναζήτηση

 
Επικοινωνία : Τηλ: 694-4934321 |Email: sportofrunning@gmail.com
Proudly powered by Websmall.eu
Copyright © 2019. Sportofrunning.eu - All Rights Reserved
mastemplate
Original Design by WEBSMALL.EU Websmall.eu
-->