Οι 10 λόγοι που η αγορά ενός ποδηλάτου γυμναστικής είναι η καλύτερη αγορά που μπορείς να κάνεις

Οι 10 λόγοι που η αγορά ενός ποδηλάτου γυμναστικής είναι η καλύτερη αγορά που μπορείς να κάνεις

 


Τα ποδήλατα γυμναστικής, όπως και οι διάδρομοι τρεξίματος, είναι μερικά από τα πιο δημοφιλή όργανα γυμναστικής που μπορείς να έχεις στο σπίτι για να βελτιώσεις την φυσική σου κατάσταση και να χάσεις κιλά.

Αυτή τη φορά θα εστιάσουμε στο στατικό ποδήλατο και θα δούμε τους 10 λόγους που η αγορά ενός ποδηλάτου γυμναστικής είναι η καλύτερη αγορά που μπορείς να κάνεις τόσο για εσένα όσο και για ολόκληρη την οικογένειά σου.

Αν λοιπόν έχεις απογοητευτεί με το γυμναστήριο γιατί βαριέσαι να πας ή έχεις ελάχιστο χρόνο και θες να τον εκμεταλλεύεσαι κατάλληλα κάνοντας γυμναστικής στο σπίτι, η λύση είναι το στατικό ποδήλατο γυμναστικής. Συνέχισε να διαβάζεις επομένως και θα ανακαλύψεις τους 10 καλύτερους λόγους για τους οποίους ένα ποδήλατο γυμναστικής είναι ιδανικό για εσένα.

Το ποδήλατο βοηθά στην απώλεια κιλών και βελτίωση της φυσικής κατάστασης

Τα στατικά ποδήλατα γυμναστικής έχουν βοηθήσει εκατομμύρια άτομα ανά τον κόσμο να χάσουν το βάρος που επιθυμούν και ταυτόχρονα να βελτιώσουν την φυσική τους κατάσταση. Αν ρωτάτε εμένα προσωπικά η απόκτηση μιας καλής φυσικής κατάστασης παίζει σπουδαίο ρόλο στους στόχους που θα βάλεις στο μέλλον ότι αφορά την προπόνησή σου.
Κάνοντας επομένως γυμναστική στο ποδήλατο καταφέρνεις να κάψεις θερμίδες και να βελτιώσεις την υγεία της καρδιάς και των πνευμόνων σου. Με 15 χιλιόμετρα την ώρα στο ποδήλατο μπορείς να κάψεις κοντά 3 θερμίδες ανά κιλό σωματικού βάρους κάθε μισή ώρα. Παραδείγματος χάριν ένα άτομο που ζυγίζει 100 κιλά θα κάψει 300 θερμίδες για κάθε μισή ώρα γυμναστικής στο στατικό ποδήλατο!
Η άσκηση με στατικό ποδήλατο αποτρέπει τους μικροτραυματισμούς

Ένα από τα πιο συνηθισμένα λάθη που κάνουμε όταν ξεκινάμε την γυμναστική είναι να μπούμε απότομα στο πρόγραμμα και να πάμε κατευθείαν στην έντονη εκδοχή της άσκησης. Όταν προπονείσαι λοιπόν υπερβολικά έντονα στην αρχή αυτό μπορεί να σε οδηγήσει πολύ εύκολα σε κάποιον τραυματισμό ή ακόμα και στο να παρατήσεις την άσκηση γιατί βλέπεις ότι κουράζεσαι υπερβολικά χωρίς αποτέλεσμα.

Τα νέας τεχνολογίας ποδήλατα γυμναστικής όμως, και όχι αυτά που είχαν οι μανάδες μας πριν χρόνια, έχουν αμέτρητες επιλογές για να ρυθμίσεις την ταχύτητα και το επίπεδο της προπόνησής σου ώστε να αποφύγεις τον τραυματισμό. Κάποια μάλιστα ποδήλατα είναι αρκετά εξελιγμένα και μπορούν να ρυθμίζουν την ταχύτητα που κάνεις πεντάλ σύμφωνα με τους χτύπους της καρδιάς σου.
Με το ποδήλατο γυμναστικής μπορείς να γυμναστείς στο επίπεδο που θες

Αν είσαι πρωτάρης υπάρχουν ειδικά προγράμματα για να ξεκινήσεις την γυμναστική σου στο στατικό ποδήλατο, ενώ από την άλλη πλευρά αν είσαι ήδη σε πολύ καλή φυσική κατάσταση το ποδήλατο γυμναστικής θα σε βοηθήσει να πας ένα επίπεδο παραπάνω με τις κατάλληλες ρυθμίσεις στην ταχύτητα και το επίπεδο και όλα αυτά με την επιλογή ενός κουμπιού.

Ξεκίνα την γυμναστική σου και μόλις νιώσεις έτοιμος ξεκίνα με την διαλειμματική προπόνηση και θα δεις θεαματικά αποτελέσματα!
Το ποδήλατο γυμναστικής μπορείς να το χρησιμοποιήσεις πάντα και παντού

Ένα από τα θετικά του να κατέχεις ένα ποδήλατο γυμναστικής στο σπίτι είναι ότι μπορείς να γυμναστείς ανά πάσα στιγμή, μέρα – νύχτα, με ζέστη με κρύο, με βροχή ή ήλιο.

Πολλοί από εμάς επιπλέον έχουν απαιτητικά προγράμματα κατά την διάρκεια της ημέρας και έτσι είναι δύσκολο να χωρέσουν την άσκηση κάπου. Αυτό που χρειαζόμαστε είναι να έχουμε την δυνατότητα ανά πάσα στιγμή να γυμναστούμε για όσο χρόνο διαθέτουμε και αυτό δεν μπορεί να γίνει σε ένα γυμναστήριο που έχει συγκεκριμένες ώρες λειτουργίας. Plus ότι δεν χρειάζεται να μοιράζεσαι το ποδήλατό σου με 100 άλλους ξένους ή να περιμένεις για να τελειώσει αυτός που είναι επάνω.
Με το στατικό ποδήλατο αξιοποιείς καλύτερα τον ελεύθερο χρόνο που έχεις

Όταν έχεις ένα ποδήλατο γυμναστικής στο σπίτι μπορείς να το χρησιμοποιείς ότι ώρα θες ενώ παράλληλα κάνεις και άλλα πράγματα όπως να παρακολουθείς τηλεόραση ή να ακούς την αγαπημένη σου μουσική.
Αν μάλιστα παρακολουθείς την αγαπημένη σου εκπομπή ενώ γυμνάζεσαι τότε πολύ πιθανό να σου φανεί πιο εύκολο το πρόγραμμα και πιο σύντομος ο χρόνος που αφιέρωσες για να γυμναστείς.
Το ποδήλατο είναι ιδανικό τόσο για μικρούς όσο και μεγάλους

Ένα από τα σπουδαιότερα πράγματα του να κατέχεις ένα στατικό ποδήλατο, είναι ότι όλη η οικογένεια μπορεί να το χρησιμοποιεί και ειδικά αν υπάρχουν μέλη της οικογένειας που θέλουν και αυτά να γυμνάζονται αλλά δεν έχουν χρόνο. Έρευνες μάλιστα που έχουν πραγματοποιηθεί έχουν δείξει ότι όταν όλη η οικογένεια έχει κοινούς στόχους και είναι όλοι αποφασισμένοι να χάσουν κιλά τότε οι πιθανότητες επιτυχίας είναι περισσότερες.
Το ποδήλατο σίγουρα σου βγαίνει πιο οικονομικό από το γυμναστήριο

Αγοράζοντας το δικό σου ποδήλατο γυμναστικής είναι σαφώς πιο οικονομικό από το να γραφτείς σε κάποιο γυμναστήριο, ειδικά αν υπάρχουν περισσότερα άτομα στην οικογένεια που θέλουν να αθληθούν.

Οι συνδρομές στο γυμναστήριο μπορεί να είναι αρκετά ακριβές, αλλά και κάποια προσφορά να βρείτε, είναι προτιμότερο να επενδύσετε σε ένα όργανο γυμναστικής που θα υπάρχει μόνιμα στο σπίτι σας και θα το έχετε για χρόνια.
Μπορείς να προσαρμόσεις το ποδήλατό σε επίπεδο ανηφόρας για καλύτερα αποτελέσματα

Όλοι μας γνωρίζουμε ότι αν θέλουμε να κάψουμε πολλές θερμίδες δεν μπορούμε να το καταφέρουμε κάνοντας απλά ποδήλατο στο χαμηλότερο επίπεδο για μήνες. Κάποια στιγμή πρέπει να αυξήσουμε ταχύτητα αλλά πιο συγκεκριμένα πρέπει να αυξήσουμε την κλίση που κάνουμε ποδήλατο.

Με αυτόν τον τρόπο θα καταφέρουμε να αυξήσουμε τους παλμούς της καρδιάς και να κάψουμε περισσότερες θερμίδες ανά λεπτό άσκησης.

Δοκιμάστε το και δεν θα χάσετε!
Με το στατικό ποδήλατο ξέρεις ότι θα γυμνάζεσαι μακριά από τα αδιάκριτα μάτια

Πιθανότατα υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να χάσουν βάρος και έχουν χαμηλή αυτοπεποίθηση και γι΄αυτόν τον λόγο δεν θέλουν να γυμνάζονται μαζί με άλλους. Έχοντας όμως το δικό τους ποδήλατο γυμναστικής στο σπίτι μπορούν να γυμναστούν εύκολα και αποτελεσματικά μακριά από τα αδιάκριτα μάτια, χωρίς να ντρέπονται.
Η γυμναστική με ποδήλατο σου εξασφαλίζει καλλίγραμμα πόδια και σφιχτό πισινό

Ας το παραδεχτούμε, όλοι θα θέλαμε πιο καλοσχηματισμένους μηρούς, γάμπες αλλά και ποπό. Αν λοιπόν έχουμε ένα ποδήλατο στο σπίτι και το χρησιμοποιούμε μπορούμε να επιτύχουμε όλα τα παραπάνω και έτσι να φοράμε άνετα τα αγαπημένα μας ρούχα χωρίς να ανησυχούμε για το πως φαίνονται τα πόδια μας.

anagnostirio.gr 

Κάντε "like" στη σελίδα μας στο facebook για όλα τα τελευταία Νέα του Sport of Running!


Όνομα

ΑΓΩΝΕΣ,7349,ΑΠΟΔΡΑΣΗ,165,ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ,1516,ΑΡΘΡΑ,2359,ΑΤΤΙΚΗ,28,ΒΙΝΤΕΟ,137,ΒΟΥΝΟΥ,1151,ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ,26,ΔΗΛΩΣΕΙΣ,2,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,57,ΔΡΟΜΟΣ,1042,ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ,26,ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ,4,ΗΠΕΙΡΟΣ,64,ΘΕΣΣΑΛΙΑ,147,ΘΡΑΚΗ,3,ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ,1862,ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ,37,ΚΡΗΤΗ,52,ΚΥΠΡΟΣ,9,ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ,162,ΝΕΑ,10067,ΝΗΣΙΑ,58,ΠΕΛΟΠΟΝΗΣΣΟΣ,58,ΠΟΔΗΛΑΤΟ,174,ΣΚΙ,43,ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΑΑΔΑ,81,ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ,8,ΤΕΝΝΙΣ,15,ΤΕΧΝΙΚΕΣ,117,ΤΡΙΑΘΛΟ,85,ΥΓΕΙΑ,173,ΥΠΕΡΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ,329,ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ,217,
ltr
item
Sportofrunning.eu: Οι 10 λόγοι που η αγορά ενός ποδηλάτου γυμναστικής είναι η καλύτερη αγορά που μπορείς να κάνεις
Οι 10 λόγοι που η αγορά ενός ποδηλάτου γυμναστικής είναι η καλύτερη αγορά που μπορείς να κάνεις
Οι 10 λόγοι που η αγορά ενός ποδηλάτου γυμναστικής είναι η καλύτερη αγορά που μπορείς να κάνεις
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEieptP1hHI5ahEHC9y4Vik6leqymRnrHF5htZj4IHnhDvlVaNiMvUXlua4ePTor4BRhEr50pIuvJyBvbNmHyZuFtDy3ew423YSrqutOaaj03iAn2SAXSjDU5Rs2rHRPuRdqe6TEfmltssI/w640-h262/podilato-gymnastikis-main.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEieptP1hHI5ahEHC9y4Vik6leqymRnrHF5htZj4IHnhDvlVaNiMvUXlua4ePTor4BRhEr50pIuvJyBvbNmHyZuFtDy3ew423YSrqutOaaj03iAn2SAXSjDU5Rs2rHRPuRdqe6TEfmltssI/s72-w640-c-h262/podilato-gymnastikis-main.jpg
Sportofrunning.eu
http://www.sportofrunning.eu/2021/03/10.html
http://www.sportofrunning.eu/
http://www.sportofrunning.eu/
http://www.sportofrunning.eu/2021/03/10.html
true
5238293890710698642
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All Διαβάστε επίσης LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy