Αθλητές του Σ.Δ.Υ.Κιλκίς τρέξανε προπονητικά την διαδρομή του Virgin Forest Trail

 

Μετά την ακύρωση του αγώνα VFT (Virgin Forest Trail) NTR (Nature Trail Race-110 km,4600 D+) του μπουκέτου αγώνων Παρθένου Δάσους Παρανεστίου, πήραμε την απόφαση με τον Τάσο να πάμε και να τρέξουμε πάνω στο ίχνος της διαδρομής μόνοι μας,με την υποστήριξη του γνώστη της περιοχής και καλού συναδέλφου Δημήτρη Κατσαβέλη σε τέσσερα σημεία, Σίλλη 1, Ζαρκαδιά,Άντερο και Ζαρκαδιά 2.
 
Δεν κάναμε ολόκληρη τη διαδρομή εξαιτίας κακού ύπνου την προηγούμενη μέρα, ενώ είχαμε δυνάμεις και θα τερματίζαμε στο Παρανέστι τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, πράγμα αδιανόητο χωρίς την ασφάλεια που εξασφαλίζει ένας αγώνας.
 
Δεν μπορώ να περιγράψω εύκολα τα συναισθήματα που προέκυψαν μετά από 80 χιλιομέτρα,3.660 μέτρα συνολικής θετικής υψομετρικής διαφοράς και σχεδόν 18 ώρες στην καρδιά της Ροδόπης.
 
Η μοναχικότητα στη Ροδόπη και ιδιαίτερα τη νύχτα είναι συγκλονιστική.
 
Αισθανθήκαμε πολύ μικροί και ταπεινοί στην απεραντοσύνη της, νιώσαμε σε κάθε πάτημα τον ήχο των φύλλων και της πέτρας κάτω από τα πόδια μας και τελικά αυτό που εισπράτουμε κάθε φορά είναι γιατί δεν μπορούμε να συντονίσουμε τη σύντομη ζωή μας στην αρμονία και ισορροπία του άγριου και παρθένου φυσικού περιβάλλοντος,το οποίο μας διδάσκει κάθε φορά ακριβώς αυτό...
Κάποιες από τις φωτογραφίες της δημοσίευσης αυτής ανήκουν στον εξαιρετικό
Paris Gvs
ο οποίος μας βοήθησε από μακριά στην πραγματοποίηση αυτής της διαδρομής.

 

Share this article :
Print PDF

Αναζήτηση

 
Επικοινωνία : Τηλ: 694-4934321 |Email: sportofrunning@gmail.com
Proudly powered by Websmall.eu
Copyright © 2019. Sportofrunning.eu - All Rights Reserved
mastemplate
Original Design by WEBSMALL.EU Websmall.eu
-->